در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باسلام و احترام

ضمن تشکر از پاسخ تان اینکه فرمودید خانم 55ساله با 15 سال سابقه که مادر اینجانب است با 20سال بازنشسته شود تا حقوق کامل تعلق بگیرد منظورتان از حقوق کامل این است که با 20سال بازنشستگی حقوق کامل 30روز بازنشستگی به ایشان تعلق می‌گیرد؟؟؟؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام خیر با همان ۲۰روز پرداخت میشود اما منظور از کامل بودن این است میانگین پرداخت حق بیمه ظرف دوسال آخر محاسبه میشود اگر این میانگین کمتر از حداقل حقوق اداره کار بشود آنرا به حداقل میرسانند این به حداقل رساندن یعنی کامل بودن میباشد