در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشی

 بنده خودروی سمند موتور ملی که ده روز بود از کمپانی تحویل گرفته بودم رو در محل کار خود پارک کرده بودم در اثر باد شدید از ساختمان نیمه ساخته که در فاصله ۵۰ متری از محل کار بنده قرار دارد یک قالب چوبی از ساختمان امده و به ماشبن بنده اثابت کرده و باعث شده از سقف  خودرو تا نصف فرو رفته شود و شیشه جلو کلا شکسته شود ایا من میتوانم شکایت کنم و خسارت و افت قیمت را درخواست نمایم
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

علیرغم اینکه قانونا جای وسیله نقلیه در پارکینگ است و نه در گوشه خیابان و یا معابر اما این حق برای شماوجود دارد که از مجری یا کارفرمای ملک مذکور مطالبه خسارت و افت قیمت کنید فقط قبل از طرح دادخواست از طریق شورای حل اختلاف تامین  دلیل با ارجاع امر به کارشناس را درخواست نمایید

اما توصیه من بعنوان مشاور حقوقی بیمه ایران

(( خرید بیمه بدنه با پوششهای کامل ))

برای شما عزیز زیاندیده است