در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در اثر تصادف خودرو با عابر پیاده و مدارک کامل  تصادفات دچار دو ناحیه کبودی به اندازه چند سانت  درران  پا و پنج روز استراحت پزشکی توسط ارتوپد  متخصص بیمارستان و پرونده تکمیل شده در کلانتری .آیا با مراجعه به پزشک قانونی دیه ای تعلق میگیره ..آیا بیمه اون پنج روز استراحت پزشکی رو هم میده یا دادگاه حساب میکنه.من خانم و شاغل هستم.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

خدا رو بسیار شکر گزار باشید که صدمات جزیی و ناجیز بوده اما از باب مبلغ دیه برابر 462 هزار تومان بر شما ثابت شده است

طول درمان هم محاسبه نمی شود