در بازنشستگی و مستمری توسط (680 امتیاز)
سلام

من معلول هستم و از سمت بهزیستی بیمه یارانه ای هستم . از سمتی پدرم ۱۰ این ماه بازنشسته میشه و بیمه اجباری بوده . دو تا سوال دارم

سوال اول ؛ آیا من می تونم دفترچه تامین اجتماعی  خودم رو حذف کنم چون بیمه مشاغل ازاد هستم . در حالی که دارم بیمه یارانه ای بریزم تا سابقه ثبت کنم . پدرم واسم دفترچه بگیره با باز نشستگی خودش تا من حق دفترچه ندم ؟؟

سوال دوم :  چند درصد از حقوق پدرم به من میرسه ایا اصلا میرسه ؟؟

در زمان بازماندگان تا چه زمانی به من دارای معلولیت می رسه ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

مستمری بازنشستگی بیمه شده سهم بندی شده نیست و پدر به حکم قانون وظیفه تامین معاش، مخارج و نفقه خانواده به عهده اوست.

شما مختار به حذف سرانه درمان بیمه خود هستید، اما نمی توانید از امتیاز مستمری بازنشستگی پدر، دفترچه بیمه دریافت نمائید.

مقدار پرداخت مستمری پدر به شما به اختیار خود اوست.

مادامی که از بیمه مددجویان بهزیستی استفاده می نمائید ، نم یتوانید از مستمری بازماندگان استفاده نمائید.