در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
با سلام
پدرم بازنشسته و مستمری بگیر صندوق بازنشستگی فولاد می باشد
من فرزند ذکور معلول ایشان و در حال حاضر 33 ساله ام می خواستم ببینم بعد از فوت ایشان مستمری باز نشستگی ایشان به من تعلق می گیرد؟ در صورت مثبت بودن جواب شرایط کمیسون پزشکی  برای تشخیص میزان معلولیت چیست؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

باسلام شما باید به صندوق فولاد مراجعه کنید تا اینکه شما را جهت درصد میزان از کارافتادگی به کمیسیون ارجاع دهند چنانچه کمیسیون شما را کارافتاده کلی تلقی کند میتوانید بعد از فوت پدر از مستمری بازماندگان استفاده کنید