در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
لطفا میزان دیهٔ جراحات زیر را که در تصادف بمن پیش آمده را مشخص کنید خیلی ممنون:

شکستگی استخوان ترقوهٔ دست راست

دررفتگی کتف راست

شکستگی دنده های چهارم و پنجم سمت راست سینه

جراحت روی پیشانی با ده بخیه

کبودیه شدید در ران پای راست

زخم روی زانوی پای راست

ضرب دیدگی و کبودی شدید انگشت سبابه دست راست
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما و شادباش سال نو

آرزوی سلامتی برای شما دارم

شکستن ترقوه در صورت التیام کامل ۴درصد دیه کامل و درصورت التیام با عیب ۵۰درصد دیه کامل

در رفتگی کتف اگر موجب شلل شود ۳۳.۳ درصد دیه و درغیر اینصورت ۲۶.۶درصد دیه کامل

شکستگی های دنده غیر محاذی قلب هرکدام ۱دزصد

کبودی دست و پا ۳هزارم دیه کامل

زخم روی زانو نیم درصد دیه کامل جمعا ۳۳.۵ درصد معادل ۷۷ میلیون و ۳۸۵ هزارتومان