در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام.

در یک تصادف خانوم من 2 تا از دنده هاش شکست لگنشم شکست که عمل نکردن عمل جراحی هم انجام دادن که طحالشو در اوردن و 20 روز هم تو کما بود چون خونریزی داخلی داشت.میخواستم ببینم دیه حدود چند درصد میشه.تو ماه رجب هم بود تصادف.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما و همسرتان دارم

دیه شکستگی هر دنده محیط به قلب ۲۵ دینار معادل ۵میلیون و ۷۷۵هزار تومان

دیه شکستگی سایر دنده ها ۱۰دینار معادل ۲میلیون و۳۱۰هزار تومان

ارش بیرون اوردن طحال ۱۰درصد دیه کامل معادل ۲۳ میلیون ۱۰۰هزارتومان

حالت کما و نیمه کما بنا به تشخیص پزشکی قانونی از ۶۰درصد تا ۱۰۰درصد دیه کامل ارش دارد