در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (56,040 امتیاز)
نمایش از نو توسط
آیا من واقعا به بیمه عمر ( زندگی )  نیاز دارم ؟!
7 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

آیا شما واقعا به بیمه عمر نیاز دارید ؟!

خرید بیمه‌نامه‌های اختیاری در کشور کم کم در حال گسترش است. از طرف دیگر هم دولت برنامه‌هایی برای اجباری کردن خرید برخی بیمه‌نامه‌ها از جمله بیمه حوادث که ضرورت‌شان به شدت حس می‌شود دارد. بیمه‌های درمانی هم کم و بیش عرضه می‌شود و مردم برای خرید آنها اشتیاق بیشتری دارند اما شاخه‌ای از بیمه که هنوز نتوانسته آن طور که باید جایش را در سبد خرید خانوار‌های ایرانی باز کند بیمه عمر و تامین آتیه است.

جالب اینکه این نوع بیمه در کشور‌های پیشرفته بیشتر از سایر بیمه‌نامه‌ها مورد استقبال قرار گرفته است. یکی از دلایل توجه نکردن ایرانی‌ها به این بیمه‌ نا ‌آشنا بودن با مزایای آن است. تصوری که اکثر ما از بیمه عمر داریم این است بعد از مرگ وارث‌ها می‌توانند خسارت بگیرند. در حالی که این فقط یکی از مزیت‌ها و امتیاز‌های این بیمه‌نامه است. بیمه عمر و زندگی در اصل یک نوع سرمایه‌گذاری در جنبه‌های مختلف است.

یکی از سوالات اصلی که همیشه برای افرادی که می خواهند بیمه عمر و تامین آتیه را برای خود و یا خانوادشان خریداری کنند این است که آیا من به این بیمه نیاز دارم یا خیر ؟

در این مطلب ما با شما از مزایا و شرایط این بیمه نامه صحبت می کنیم و  از تجربیات و صحبت های مشتریان دیگر اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهیم، تا با دانش و اطلاعات بیشتری این بیمه نامه را برای خودتان تهیه کنید.

شروع یک پس انداز ...
بیمه عمر بیمه نامه ای تشکیل شده از سرمایه گذاری و خدمات بیمه ای می باشد. بیمه شده علاوه بر این که از خدمات پس انداز و سود تضمینی در بیمه عمر و تامین آتیه بر خوردار می شود، در صورت بروز حادثه و یا بیماری ها نیز می تواند از پوشش های بیمه ای برخوردار شود.

کمی تامل کنید !
عموم مردم بیمه های عمر را نوعی بیمه نامه می دانند که اگر بیمه شده بر اثر حادثه و یا عوامل طبیعی فوت شود مبلغ یا صندوقی را به خانواده وی پرداخت خواهد شد و در زمان حیات بیمه شده دیگر صندوق و پس اندازی وجود نخواهد داشت.
در جواب باید بگوئیم که این بیمه نامه و پس انداز و پوشش های بیمه ای آن برای زمان حیات و زندگی فرد برنامه ریزی شده است و در اتمام قرارداد مبلغی به صورت یکجا به بیمه شده پرداخت می گردد.

به بیمه عمر به دید سرمایه گذاری نگاه کنید
یکی از امتیاز‌های  اصلی خرید یک بیمه عمر و تامین آتیه که باعث می‌شود به عنوان یک سپرده ‌گذاری در نظر گرفته شود. تعلق گرفتن سود به پولی است که بابت بیمه‌نامه صرف می‌شود. در اصل شما هر چقدر حق بیمه می‌پردازید شبیه آن است که پول‌تان را در یک سپرده بلند‌مدت در بانک ها سرمایه‌گذاری کنید، با چند تفاوت.
برای خرید بیمه عمر تعیین رقم دست شماست، در حالی که برای سپرده‌گذاری در بانک باید یک حداقل پول را به صورت یکجا در اختیار بانک قرار دهید.
قبلا سود پرداختی در خرید بیمه‌های زندگی 15 درصد بود و چند سال هم تغییر پیدا نکرده بود اما با اصلاح قانون مربوطه این سود به 18 درصد رسید و قرار است هر سال هم همراه با نرخ تورم اضافه شود. البته اگر حق بیمه را به صورت مشارکتی پرداخت کنید می‌توانید این میزان سود را به 20 درصد هم برسانید.

بیمه عمر همراه با پوشش های بیمه ای
هدف اصلی بیمه نامه عمر و تامین آتیه  ایجاد یک صندوق مالی و پس انداز برای بیمه شده می باشد ولی در کنار این نوع پس انداز، بیمه شده را تحت پوشش و حمایت درمان بیماری های خاص و پوشش های تکمیلی آن نیز قرار می دهد.
پوشش های تکمیلی و درمانی بیمه عمر شاید در ذهن تداعی کننده بیماری، فوت و یا ناراحتی باشد ولی در اصل این گونه نبوده و یکی از مزایای مهم و اصلی این طرح پس انداز به شمار می رود.
پوشش بیماری های خاص، پوشش از کار افتادگی، پوشش های حادثه، بیمه فوت طبیعی، بیمه فوت حادثه و بیمه آتش سوزی منازل مسکونی از جمله پوشش های بیمه ای این بیمه نامه می باشد.

بیمه عمر پس اندازی برای آتیه فرزندان
یکی از امتیازهای بیمه عمر شرکت بیمه پاسارگاد، خریداری این بیمه نامه برای فرزندان از بدو تولد می باشد. والدین می توانند از بدو تولد برای فرزندان خود سرمایه گذاری کرده و این پس انداز را شروع کنند.
تفاوت های زیادی بین پس انداز در نظام بانکی و بیمه وجود دارد.
با توجه به سود تضمینی و قرارداد بلند مدت و پوشش های بیمه ای پس انداز در بیمه عمر در مقایسه با نظام بانکی و یا موسسات مالی دیگر از سود آوری بیشتر برخوردار خواهد بود.

مزایای بیمه آتیه کودک و نوجوان با سایر حساب و پس انداز ها
در طرح بیمه آتیه کودک و نوجوان شما با کمترین پرداخت از بالاترین سود پرداختی برخوردار می شوید. پس انداز و صندوق جمع آوری شده در انتهای قرارداد به صورت یکجا به فرزند شما پرداخت می شود.
* نکته قابل توجه در این بیمه نامه این است که سرمایه پرداخت شده در پایان تسهیلات و یا وام نبوده و نیز باز پرداخت ندارد و سود خالص شما از این سرمایه گذاری و پس انداز می باشد و برای هزینه های مختلف از آن می توانید استفاده کنید.

نتیجه گیری
با توجه به سود تضمینی، مدت قرارداد، پوشش های بیمه ای و شرایط خاص بیمه عمر، سرمایه گذاری در شرکت های بیمه از پائین ترین ریسک برخوردار می باشد.
شما با پرداخت مبالغ و پس اندازهای کوچک در انتهای قرارداد از صندوق و سرمایه ای بزرگ و قابل توجه برخوردار می شوید.
در تمام سالهای بیمه از پوشش بیمه ای و چتر حمایت شرکت بیمه برخوردار بوده اید.

امیدواریم فرهنگ خرید و آشنایی با بیمه نامه های عمر و تامین آتیه در جامعه ما هر روز بیشتر شود تا هر کدام از ما در آینده از پس اندازی که از امروز برای خودمان برنامه ریزی کرده ایم برخوردار شویم.

منبع : سایت بیمه پاسارگاد.