در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام،

 بنده جزو بازماندگان بوده و مستمری دریافت میکردم، رفتم اطلاع دادم که میرم سر کار، بیمه به خاطر اینکه قرار بود بیمه من توسط شرکت از اول اسفند واریز بشه گفت که باید حقوق اسفند و عیدی رو برگردونم من برایشان توضیح دادم که فقط یک هفته است دارم میرم سر کار و شرکت پول بیمه رو کلا از حقوق خودم کسر میکنه ولی بیمه قبول نکرد و مجبورم کردند که چند خط نامه بنویسم و درخواست تقسیط بدهی کنم. خب من هم مجبور شدم نوشتم و درخواست کردم پول رو قسطی برگردونم. حال با توجه به این که این پولی که من گرفتم حق من بوده و در واقع  توان بازپرداخت هم ندارم، اگه نخواهم پرداخت کنم چه اتفاقی میافته؟ گفتند باید هر ماه برم از بیمه فیش بگیرم و پرداخت کنم، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر شما در ماه اسفند شروع بکار کرده باشید نبایستی حقوقهای قبل وکل عیدی را برگردانید فقط باید حقوق زمانیکه شروع بکار کردید به بعد رو بپردازید وعیدی هم به همین شکل است