در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام جهت اسلیو معده باید بیمارستان پارس مراجعه نمایم این بیمارستان با بیمه ایران قرارداد دارد اما با بیمه پایه من که تامین اجتماعی هست قرارداد ندارد ایا بیمه ایران هزینه جراحی را پرداخت میکند

در ضمن من بیمه تأمین اجتماعی و تکمیلی ایران به صورت فول یا بدون سقف دارم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،سال نو بر شما و خانواده محترم تون مبارک باد.

باید خدمت تون عرض کنم که برای رسیدن دقیق به پاسخ تون باید ابتدا بهمراه دستور پزشک تون مبنی بر نیاز به انجام عمل اسلیو،ابتدا باید به پزشک معتمد بیمه ایران مراجعه بفرمایین تا ایشون شما رو معاینه کنن.

ضمنا" و حتما" برای تایید اولیه،باید BMI شما بالای 40 باشه.

در صورت تایید پزشک معتمد پس از معاینات اولیه،میتونین همونجا از ایشون سوال کنین که با این شرایطی که شما دارین چقدر از هزینه عمل تون رو بیمه ایران پرداخت میکنه.

اینکه بنده بعنوان یه کارشناس نمیتونم دقیقا" بهتون پاسخ بدم بخاطر این هست که قراردادهای بیمه تکمیلی در هر شرکت یا سازمانی بر اساس معیارهای خاص خودش منعقد میشه.

مثلا" میزان فرانشیز قرارداد،سقف تعهدات،اینکه آیا در صورت داشتن و یا نداشتن بیمه پایه،تعهدات شرکت بیمه به چه میزان هست؟
اینها عواملی هستند که باعث میشن ما نتونیم به این سوال شما به دقت پاسخ بدیم.

بنابراین تنها جایی که میتونه به دقت به شما پاسخ بده،واحد رفاه،منابع انسانی،امور اداری یا مالی و یا هر قسمتی در شرکت یا سازمان شما هست که با بیمه تکمیلی تون قرارداد منعقد نموده و از جزییات آن آگاه و مطلع می باشد.

با تجدید احترام