در بیمه درمان تکمیلی توسط (18,390 امتیاز)
سلام

بینی من پولیپ داره و بیمه تکمیلی ایران دارم آیا هزینه عمل را پرداخت میکنند ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

ضمن سپاس از شما بخاطر طرح این سوال باید خدمت تون عرض کنم که با توجه باینکه نوع قراردادهای بیمه درمان تکمیلی بستگی به پارامترهای زیادی داره میبایست از عزیزانی که کارهای مربوط به ثبت نام بیمه تکمیلی شمارو انجام دادن این سوال رو مطرح بفرمایین.

سازمان،ارگان یا نهادی که بیمه نامه رو برای پرسنل خودش خریداری میکنه،تعداد کارمندان و خانواده هایشان،میانگین سنی بیمه شدگان اصلی،میزان سقف تعهدات و پوششهای مورد درخواستی،نوع شغل و ریسک خطرات اون نفرات و عوامل مختلف دیگه ای هستن که در میزان پوششها و نرخ و نوع خدمات میتواند موثر باشد.

بنابراین هیچکسی بجز اون عزیزانی که در واحد رفاه،مالی،اداری سازمان یا شرکت تون عهده دار اینکار بودن نمیتونن پاسخ این سوال شما رو بدن.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام