در دیه و بیمه خودرو توسط (170 امتیاز)
سلام

اینجانب راننده موتور سیکلت با یه موتور سیکلت فاقد بیمه تصادف کردم و طرف مقابل من مقصر صددرصد میباشد محکوم بخاطر اذیت کردن من و نگرفتن یکجای دیه تقاضای تقسیط داده ک مورد قبول شده و به هیچ وجه بع صندوق تامین نمیرود و بهانه او برای نرفتن ب صندوق نداشتن ضامن هست.

به قاضی اجرای احکام مراجعه کردم تا گواهی ارجاع ب صندوق تامین را بگیرم ک قاضی اجرای احکام از دادن گواهی امتناع کرده و میگوید چون محکوم میخاهد قسطی بهتون بده نامه ارجاع به صندوق نمیدهد.

حال من مانده ام ک چطور دیه خود را یکجا وصول کنم.

اگر راه حلی دارد لطفا دقیق برایم توضیح دهید.
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
بنام خدا- در قانون جدید بیمه شخص ثالث مصوب سال 95 در بخش حقوق و تعهدات صندوق بر اساس ماده 25 صندوق مکلف است بدون اخذ تضمین از زیاندیده یا مسبب زیان خسارت زیاندیده را پرداخت نموده و سپس به قائم مقامی زیاندیده از طریق مراجع قانونی خسارت پرداختی را از مقصر بازیافت نماید. لذا طبق بند الف این ماده  موضوع نداشتن بیمه ،بطلان و انقضاء بیمه نامه نیز مشمول این تکلیف میگردد. و اسناد پرداخت خسارت حکم اسناد لازم الاجرا را دارند.البته پس از پرداخت خسارت است که طبق تبصره 2 ماده 25 این قانون صندوق میتواند با توجه به شرایط معیشتی مسبب حادثه نسبت به تقسیط و یا تخفیف آن در بازیافت اقدام کند.و من ا...التوفیق