در دیه و بیمه خودرو توسط (170 امتیاز)
سلام

اینجانب با موتور سیکلت فاقد بیمه تصادف کردم ک دادگاه حکم به نفع بنده داده و اینجانب خاستار ارجاع ب صندوق تامین شدم اما مقصر درخواست اعسار داده واعسار او مورد قبول واقع شده.مقصر میکوید یا باید رضایت بدهی یا قسطی پرداخت میکنم تا زیان اینحانب بصورت یکجا جبران نشود.

اینجانب به قاضی اجرای احکام رجوع کردم تا گواهی مربوطه را ب صورت یکطرفه بگیرم اما قاضی اجرای احکام میگوید باید قسطی دیه خود را بگیری.واز دادن گواهی مربوطه خودداری میکند.

ایا راهی دارد ک بتوانم حقم را از صندوق تامین بگیرم.؟؟

لطفا دقیق راهنمایی کنید تا مشکلم حل شود

لازم بذکر است پدر محکوم این پرونده از نظر مالی بسیار قوی هستند ولی خود مقصر هیچ چیز ثبت شده ب نام خود ندارد.وب همین خاطر میخواهند با قسطی کردن دیه منو تحت فشار قرار داده و رضایت اجباری ک اصلا ب میلم نیس را کسب کنن.
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما و شادباش سال نو

شما عابر پیاده بودیدیا موتورسوارفاقد بیمه  ؟

اگر راکب بودید از ثالث مقصر حادثه استفاده کنید

اگر پیاده بودید مدارکتون رو مستقیما به صندوق ارسال کنید . صندوق فقط در تهران مستقر هست و در شهرستانها باید به مرکز پرداخت خسارت بیمه ایران شهرتون تقدیم مدارک بفرماییدمستند به قانون ثالث ۹۵

مگه وکیل نمیگه میخواد قسطی پرداخت کنه . خب صندوق هم یکجا میده و قسطی ازشون میگیره

و در آخر مگه نمیخان به شما درقبال دریافت رضایت دیه پرداخت کنن ؟ خب بفرمایید تو محضر پول میگیربد د رضایت رو میدید