در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)

سلام من سال ۹۵ تصادف داشتم موتور با موتور طرف متوالی شد دادگاه ارجا داده صندوق تامین خسارت جانی ایا دیه منو تکمیل میدن یا ی درصدی بهم تعلق میگیره؟ایا دیه ب نرخ ساله ۹۵ زده میشه یا ۹۷؟از کار افتادگی چطور؟

۱-قطع نصف بند انتهایی انگشت پنجم دسته چپ۲-سقوط ناخن انکشت پنجم ک ب نحو قابل قبول رویش نموده است۳-ساعیدگی(حارصه)،زانوی راست دو مورد-زانوی چپ-ساق چپ-زیر قوزک داخلی پای راست۴-جراحت دامیه کف دست راست۵-شکستگی استخوان اسکافوعید مچ دست چپ ک بطور مطلوب التام یافته است و ارش ان ب میزان پنج درصد است... این نامه پزشک قانونیه ممنون میشم بگید دیم در کل چه مقداره

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما و شادباش سال نو

دیه قطع بند انگشت غیر شصت ۳.۳ درصد دیه کامل معادل ۷ میلیون و ۵۹۰هزار تومان

دیه سقوط ناخن ۱میلیون و۱۵۰ هزارتومان

دیه جراحات حارصه ۲.۵ درصد معادل ۵میلیون و ۷۵۰هزار

دیه دامیه ۱درصد معادل ۲میلیون و ۳۰۰هزار

شکستکی و ارش اسکافوئید ۱۳ درصد معادل ۲۹ میلیون و ۹۰۰هزار