در بازنشستگی و مستمری توسط (570 امتیاز)
سلام نحوه محاسبه کامل مبلغ بازنشستگی به همراه مزایا چگونه است؟بیمه مشاغل آزاد هستم و حقوق امسال ۱۱۴۱۴۰ تعیین شده اگر با ۱۰ سال سابقه بازنشسته بشم و ۱۰ روز حقوق بهم تعلق بگیره چه چیزی بهش اضافه میشه که بیشتر بشه منظورم حق مسکن یا بن یا هر چیز دیگه ای؟اگر امکان داره حدوداً محاسبه کنید و بگید  ممنون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام جمع حقوق ودستمزد مشمول کسر بیمه طی دوسال آخر یعنی مبلغ حقوق خود را که بابت آن حق بیمه پرداخت کرده اید را باهم جمع میکنید وتقسیم بر۲۴وضربدر ۱۰سال وتقسیم بر ۳۰میشود حقوق بازنشستگی بعلاوه مبلغی بعنوان مزایا که حدودا ۱۰۰تا ۱۵۰میشود