در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باسلام خانمی55ساله با15سال سابقه پرداخت بیمه آیا میتواند بدون ممانعت ب کار خود ادامه دهد و با 30روز حقوق بازنشسته شود؟؟و کار فرما آیا میتواند باجبار تقاضای بازنشستگی ایشان را بنماید؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام کارفرما نمیتواند به اجبار کسی رو مجبور به بازنشستگی کند مگر شخص سابقه بیمه اش تکمیل شده باشد ولی چونکه شما ۱۵سال سابقه دارید میتوانید تا بیست سال سابقه به فعالیت خود ادامه دهید واین به نفع شماست که بابیست سال سابقه بازنشسته شوید که حقوقتان کامل باشد