در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
۱.دوناحیه کبودی قدام سلعدچپ۲.خراشیدگی(حارصه) وکبودی قدام زانوی چپ۳.خراشیدگی(حارصه)وتورم قدام زانوی چپ۴.خراشیدگی(حارصه)قدام سر۵.شکستگی مهره هفتم گردنی صدمات فوق دراثر اصابت جسم سخت(پذیرش بیمارستانی)تصادف خودرویی ایجادگردیده است.لازم است نامبرده چهرماه بعد جهت معاینه مجدد به این مرکز مراجعه نماید
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برسما و شادباش سال نو

آرزوی سلامتی برای شما دارم

دیه جمیع حارصه ها و کبودی ها ۳درصد دیه کامل معادل ۶ میلیون و۹۰۰هزار تومان

دیه شکستگی ستون فقرات ۱۰درصدمعادل ۲۳میلیون تومان

در پاسخ به سوال مطرح شده در تیتر سوالتون باید عرض کنم دیه ای که از جانب دادگاه برای شما ثابت میشود توسط بیمه گر نمیتواند دستخوش تغییر یا تقلیل شود .