در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

بنده متاسفانه از ۹۶/۱۰/۱بیکار شدم و الان سه ماه و نیم هست که بیکارم با پیگیری های زیاد تونستم بیمه بیکاریم و فعال کنم ولی اونجا  در سیستم سابک برام دوماه رو فعال کردن

سوالم اینه آیا زودتر از دهم تا یازدم ممکنه حقوق رو پرداخت کنن

وآیا ممکنه سه ماه رو با هم پرداخت کنن یعنی بجای برج ده و یازده  سه برج ده و یازده و دوازده رو پرداخت کنن

ممنون
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

درصورت برقراری بیمه بیکاری ، مقرری های معوق در اولین ماه پرداخت به صورت یکجا پرداخت می گردد.