در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام،  گفتن در ارتش تصویب شده دختر مجرد که بالای ده سال بیمه  تامین اجتماعی داره و 55 سال سن دارد نمیتواند از حقوق بازنشستگی ارتش پدرش استفاده کند ؟ حالا میخوام بدونم  اگه 55 سال سن نداشته باشد ولی،بالای ده سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داشته باشد چی  یا اگه 55 سال سن داشته باشد ولی سابقه بیمه اش به بالای ده سال نرسد چطور؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام اگر سن به ۵۵ رسیده باشد وسابقه به ده سال نرسیده باشد میتواند استفاده کند یا اینکه سن به ۵۵سال نرسیده باشد ولی سابقه هم بالای ده سال داشته باشد بازهم میتواند استفاده نماید اما این آیین نامه ای که تصویب کردند که دختری ۵۵سال وبالای ده سال سابقه دارد حق استفاده از حقوق پدر در ارتش رو ندارد به نظر منطقی نمیباشد ومیتوان از طریق مراجع قانونی از اجرای این قانون جلوگیری نمود