در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
اینجانب تقریبا ده سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم الان بخاطر بارداری خانمم نیاز به بیمه تکمیلی دارم لطفا طریقه بیمه تکمیلی کردن و هزینشو بفرمایید سپاسگزار میشم
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

عرض تبریک دارم خدمت تون بمناسبت فرا رسیدن سال 97 و آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما و خانواده محترم تون.

ثبت بیمه تکمیلی بدلیل داشتن دوره انتظار در پوشش زایمان برای شما غیر قابل امکان هست.

اگر هم شما رو ثبت نام کنن شامل پوشش زایمان نخواهد شد.

ضمنا" مواظب شیادینی که در حال حاضر ثبت نام بیمه تکمیلی با مبالغ پایین مثل 200 یا 300 هزار تومن رو میکنن نداشته باشین،چون اینها کارتهای تخفیف هستن نه بیمه تکمیلی و شامل زایمان و موارد مربوط به آن نخواهند شد.

پیشنهاد میکنم که از همان دفترچه تامین اجتماعی خودتان استفاده بفرمایین که بهترین راهکار برای شما در حال حاضر می باشد وگرنه در دام کلاهبرادارن خواهید افتاد و پول تان به باد خواهد رفت،چون آن وقت برای پس گرفتن آن باید کلی هزینه نمایید که قطعا" در توان شما نخواهد بود و به واقع از بازپس گیری آن مبلغ نیز خواهید گذشت.

با تجدید احترام