در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام

من بعلت بیماری گلوکوم بینایی یک چشم خود را تقریبا از دست داده ام و بینایی چشم چپم زیر یک دهم است و همچنین ۶۰ درصد عصب چشم راستم را نیز از دست داده ام که این بیماری غیر قابل درمان است و در حدود ۱۲ سال است که بیمه تامین اجتماعی هستم آیا من میتوانم از کار افتاده شوم؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام شرایط این که آیا کارافتادگی به شما تعلق بگیرد خیلی مهم است کسی که بتواند در کمیسیون کارافتادگی شرکت کند باید اول شرایط ماده ۷۵ رو داشته باشد این ماده میگوید از تاریخ شروع بیماری تا یکسال قبل باید سه ماه سابقه داشته باشید ومجدد از تاریخ شروع بیماری تا ده سال قبل یکسال سابقه داشته باشید وقتی شرایط ماده ۷۵ مهیا باشد به کمیسیون ارجاع داده میشوید اما تشخیص کارافتادگی بعهده پزشکان کمیسیون میباشد