در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام ودرود فراوان و با عرض تبریک سال جدید انشالله سال پر خیر و برکتی داشته باشید عاقبت همگی بخیر

بنده امسال در یه کارگاهی مشغول کار بودم با برادرم توسط کارفرمایی به کار گرفته شدیم هر نفر چند کار انجام میدادیم  اندازه ۵نفر کارگر از ما کار کشیده موقع عیدی وثنوات  زده زیر همه چیز اولش گفت طبق وزارت کار و موقع عیدی که رسید دبه دراورد میخواستم بگم که به من یکو نیم میداد به داداشم یکو سیصد  هر نفر هم روی سه دستگاه خطرناک کار کردیم  تسویه ما چگونه است اگر به اداره کار مراجعه کنیم  ایا حق بیشتری نصیب ما میشود یا خیر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام ضمن عرض تبریک سال نو

1- لازم است بدانیم افراد برای گرفتن مطالبات خود مطابق مواد پیش بینی شده در قانون اقدام به طرح شکایت و تنظیم دادخواست می کنند تا بتوانند حق و حقوق قانونی خویش را مطالبه کنند نه اینکه حق بیشتری بگیرند!

2- افرادی که با کارفرما رابطه مزدی مستمر دارند به صورتی که ماهانه حقوق یا روزانه مزدی دریافت کرده باشند و مشمول قانون کار باشند با مراجعه به اداره کار و تنظیم شکایت با عنوان تسویه حساب قانونی، می توانند نسبت به دریافت مطالبات خود نظیر عیدی و سنوات (مزایای پایان کار) از طریق تنظیم دادخواست اقدام نمایند.

برای این امر لازم است بتوانید ثابت کنید حقوق بگیر این فرد بوده اید و با ایشان رابطه مزدی داشته اید و در این خصوص پرینت حساب بانکی و مشخص کردن واریزی های کارفرما می تواند به کمک شما بیاید.

در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر می توانید فرم مشاوره تلفنی سایت بیدبرگ را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.