در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.یک سوال مهم داشتم و از کارشناسان محترم جواب قانع کننده میخوام.

اگه من بخوام خودم رو بیمه تامین اجتماعی بکنم که فقط بخش بازنشستگیش محاسبه بشه آیا امکانش هست یعنی بخش درمانش رو نمیخوام همون دفترچه.چون شنیدم حق بیمه اختیاری که مثلا الان 240 هزار تومنه 200 هزار تومنش مربوط به دفترچه هست و مابقی مربوط به بیمه بازنشستگی ؟؟آیا اصلا  قبول میکنه تامین اجتماعی که منو اینطوری بیمه بکنه؟
2 پاسخ
توسط (260 امتیاز)

در بیمه های اختیاری میتوانید دفترچه نگیرید و هزینه دفترچه پرداخت نکنید.

هزینه دفترچه در سال 96 مبلغ 40000 تومان بوده است.

در بیمه های اختیاری می توانید به جز دفترچه ، فوت و از کار افتادگی هم بگیرید یا نگیرید که به صورت زیر هست:

  1. بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی با نرخ 12 درصد؛ اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : ماه های 31 روزه:1381534 ریال ، ماه های 30 روزه: 1336968 ریال و ماه های 29 روزه: 1292402 ریال
  2. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی با نرخ 14درصد؛ اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : ماه های 31 روزه: 1611769 ریال ، ماه های 30 روزه: 1559796 ریال و ماه های 29 روزه: 1507803 ریال
  3. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی با نرخ  18 درصد؛ اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : ماه های 31 روزه: 2072300 ریال ، ماه های 30 روزه: 2005452 ریال و ماه های 29 روزه: 1938604 ریال
توسط (3,420 امتیاز)
سلام.دربیمه اختیاری این امرامکان پذیرنمی باشد.ودرمان قابل تفکیک نمی باشد.ولی دربیمه مشاغل ازادوزنان خانه دارمی توان بدون درمان قرادادتنظیم نمود