در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام

پدر بنده سال ۱۳۷۳فوت نموده و ده سال سابقه بیمه داشته.برادرم متولد۱۳۵۹ ودر سال۱۳۸۷ دچار ازکارافتادگی و معلولیت شدید جسمی حرکتی شده باوجود این شرایط وناتوانی در کارکردن آیا مستمری ده سال پدرم به برادرم تعلق میگیره؟

باتشکر از لطف شما نیلوفر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام در خصوص آندسته از فرزندان ذکور که پس از فوت بیمه شده یا مستمری بگیر با ادعای از کارافتادگی کلی متقاضی بهره مندی از مزایای مستمری مربوطه میباشند میبایست موضوع از کارافتادگی کلی وتحت تکفل بودن وهمچنین تامین مخارج آنان قبل از فوت توسط بیمه شده یا مستمری بگیر اصلی ویا در زمانی که فرد بواسطه ی شرایط قانونی خود در زمره بازماندگان واجد شرایط دریافت مستمری قرار داشته ،محرز گردد اراعه گواهی پزشک معالج وتاریخ مدارک ومستندات درمانی متقاضی باید ناظر برنوع بیماری در زمان حیات بیمه شده یا مستمری بگیر اصلی ویا دوره مستمری بگیر بودن فرد باشدبنابراین افراد موصوف صرفا درصورتی محق به دریافت مستمری بازماندگان خواهند بود که کمیسیون های پزشکی ماده ۹۱قانون تامین اجتماعی زمان از کارافتادگی کلی آنان را قبل از فوت بیمه شده یا مستمری بگیر تشخیص دهند