در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
(باسلام من درتاریخ 1395/8/8 تصادف کردم ودر تاریخ 1396/11/16حکم نهایی صادر شد وبعد از رای دادگاه در بیمه تشکیل پرونده دادم که کارشناس دیه اعلام کرد که دیه شما 43تومن و به دلیل ناقص بودن پرونده احتمالا پرداخت دیه به سال 97موکول شود آیا دیه ای که پرداخت میشود با نرخ سال 97 پرداخت میشه یعنی ان 43افزایش پیدا میکند یا با نرخ سال 96) با تشکر از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

دیه باید به نرخ روز پرداخت شود.

اگرچه پرونده نقصی دارد ولی این دلیل نمی شود که بیمه گر دیه را به نرخ روز پرداخت نکند. می بایست برای تکمیل مدارک مورد نیاز خود، سریعتر اقدام می کرد.