در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام .بنده حدود دوماه پیش با موتور سوار تصادف کردم و من راننده پراید بودم و یک کامیون موتور سوار را زیر گرفت که دونفر فوت شدن افسر راهنمایی ۵۰ درصد بنده را نسبت به موتو مقصر دانسته و ۵۰ درصد کامیون نسبت به موتور سوار را.دو روز پیش ابلاغیه اومد برای دفاع اخر بنده رفتم و دادیار گفت اعتراضی داری منم گفتم همون نظر افسر راهنمایی را قبول دارم بعد دادیار گفت علاوه بر فوت صدمات دیگه ام دیدن سوالم اینه اون صدمات دیگه رو هم بیمه پوشش میده و دیه رو علاوه بر دیه فوت میده یا نه ؟بعدم به دادیار گفتم چه حکمی رام میدن گفت سه سال حبس احتمالا ایا با اینکه من سابقه ای ندارم سه سال باید برم زندان و اگر تبدیل به جزای نقدی بشه چقدر میشه و ناگفته نماند کارگرم و پولی ندارم .بعدم بیمه چند درصد از دیه رو از من میگیره ؟ممنون میشم جواب بدید
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ازبابت حادثه رخداده بسیار متاسفم

بیمه گر بنا به درجه تقصیر شما جبران خسارت میکنه ینی ۵۰ درصد خسارات رو میده

مجازات حبس برای قتل غیر عمد قابل تبدیل به جزای نقدی است

اما دیات مسری غیر از دیه فوت شامل جراحات و صدماتی میشه که علت اصلی فوت محسوب نمیشن مانند شکستگی دست و حارصه های وارده ناشی از حادثه و....

که تماما توسط بیمه گر باید پرداخت بشه