در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
ایا با داشتن ۱۲ سال سابقه کار میتوان بازنشسته شد لطفا شرایط بازنشستگی را توضیح دهید . یا اینکه باید بصورت خویش فرما حق بیمه خود را پرداخت کنم تا زمان بازنشستگی فرا رسد
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام به چند شکل مختلف میتوان بازنشسته شد یک سن ۵۰سال وسابقه ۳۰سال برای آقایان دوم سن ۶۰سال وسابقه بالای ده سال برای آقایان سوم سن ۵۵سال وسابقه بالای ده سال برای خانمها چهارم ۲۰سال سابقه وسن ۴۲سال تحت پوشش قانون کار برای خانمهاپنجم سابقه بیست سال متوالی وبیست وپنج سال متناوب در کارهای سخت وزیان آور بدون شرط سنی.حالا شما با کدام یک از شرایط همخوانی دارید