در سایر توسط (130 امتیاز)
سلام خسته نباشید.راستش من در تاریخ دیماه با دختری از طریق اینستا گرام آشنا شدم که باهاش رابطه جنسی داشته باشم.ایشون گفتند قبل از اینکه همدیگر را ببینیم ۵۰ تومان برام واریز کن منم برای تضمین واریز کردم بعدش اومدم شیراز که همدیگر را ببینیم.ایشون ۱۵۰ تومان دیگه از من گرفت گفت الان میام می‌بینمت ولی گوشی را خاموش کردو خودش را نشون نداد و پول منو هم ازم دزدید.حالا من می‌خوام ازش شکایت کنم بابت خسارت روحی که بهم زد و پولی که ازم دزدید انتقاممو ازش بگیرم.میشه کمکم کنید.مرسی ممنون
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری  خود را در سایت بیدبرگ - مرجع امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :

https://www.bidbarg.com/legal