در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
سلام

من 40 سال سن دارم در حال حاظر در دانشگاه به صورت استخدام رسمی وابسته به وزارت علوم خدمت میکنم و قبل از آن هم در آموزش پرورش خدمت میکردم مجموعا بااحتساب خدمت سربازی که خریداری کردمتابه حال13سال و نیم بیمه دولتی تامین اجتماعی دارم قبل از این ایام یک سال و نیم هم بیمه تامین اجتماعی شرکت خصوصی داشتم الان فرصتی پیش آمده که بتوانم از کارفرمای قبلی 7سال و نیم بیمه تامین اجتماعی شرکت خصوصیبه موجب حکم اداره کار مطالبه کنم با این تفاسیر که من هم سابقه دولتی و هم خصوصی دارم آیا میتوانم بعد از 2 سال و نیم خدمت از این قانون پیش از موعد که قرار است در سال آینده ابلاغ شود استفاده کنم یانه ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام
 اولا اشتغال در دستگاه دولتی و انتقال سوابق بخش خصوصی باید مرتبط با نوع شغل شاغل باشد و انتقال سوابق صرفا دلیل بر قبول مدت سوابق در جهت استفاده از قانون پیش از موعد نخواهد گردید لذا اول باید نظر دستگاه در خصوص سوابق بخش خصوصی را جویا و نسبت به این خواسته اقدام گردد در هر حال سوابق بخش خصوصی قابل انتقال بود و بر اساس قانون با رعایت داشتن سوابق 30 و سن 50 امکان بانشستگی فراهم خواهد بود