در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من پنج سال در یک موسسه به عنوان شیفت شب و عصر مشغول به کار بودم و با پایه حقوق وزارت کاری ، در اخر سال معادل حقوق عیدی و سنوات پرداخت کردن به من ولی بیمه هرگز برام رد نشده و همچنین بن کارگری ، مدارک هم فقط کپی چک های حقوق هر ماه رو دارم ، آیا امکان شکایت و وصول حق بیمه و بن کارگری پنج سال گذشته هستش؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
در صورتی که مدارک معتبری از دریافت حقوق داشته باشید می توانید به اداره کار مراجعه و در خصوص عدم اجرای ماده 148 قانون کار طرح دادخواست نمایید.