در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

ميخواستم بدونم درصورتيكه قرارداد كسي به پايان رسيده باشه ولي كارفرما از دادن نامه عدم نياز امتنا كنه ميشه از بيمه بيكاري استفاده كرد

درصورتيكه كارفرما پس از اقدام اينجانب براي دريافت بيمه بيكاري عمدا اعلام كند كه مايل به ادامه همكاري است تكليف چيست؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

شرط دریافت بیمه بیکاری اتمام قرارداد و اعلام عدم نیاز توسط کارفرما میباشد واگر کارفرما تمایل به ادامه همکاری داشته باشد امکان برقراری بیمه بیکاری ولو از طریق طرح دادخواست در اداره کارامکان پذیر نمیباشد در صورت عدم ارایه نامه عدم نیاز و عدم تمایل به ادامه کار از سوی کارفرما میتوانید با طرح دادخواست در اداره کار بیمه بیکاری خود را برقرار نمایید اما اگر کارفرما تمایل به همکاری با شما رادر جلسه اداره کار اعلام نماید اخراج خارج از اراده تلقی نمیگردد و بیمه بیکاری تعلق نخواهد گرفت