در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

قیمت بیمه عمر و مستمری بازنشستگی بیمه پاسارگاد در سال 97
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه عمر بر خلاف سایر بیمه ها نرخ ثابت و تعیین شده ای نداره!!!

این بیمه نامه بر اساس میزان درآمد،شغل،میزان بدهی،متاهل یا مجرد بودن و شرایطی از این دست تعیین میشه.

بنابراین شما بواسطه این عواملی که خدمت تون عرض کردم میتونین حق بیمه،میزان و نوع پوشش ها و روش پرداخت حق بیمه رو با مشورت گرفتن از نماینده ای حرفه ای تعیین و ثبت نام تون رو انجام بدین.

با تجدید احترام