در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام خانم ۴۰ ساله مجرد هستم که متاسفانه هیچ بیمه ای ندارم چون چندین سال قبل که پدرم سکته کرد مسولیت خرج زندگیمان کار کردم هم پرستاری پدرم که فوت شدو الان هم هم خرج مادرم میدم هم اجاره  میدم که هیچوقن پول اضافی نداشتم که بیمه بخرم  تصمیم گرفتم برای آیندهم بیمه بخرم که مستمری بدهد فقط مستمری مهمه وام بگبرم خدماتی که تا زنده م استفاده گنم بعد از مرگم کسی ندارم که زینفع باشه چه بیمه ای از کجا بخرم که مطمئم باشم خدانکرده سرم کلاه نرود چون به سختی کار میکنم متشکرم
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام

1- همان محلي كه كار مي كنيد مكلف است قانونا شما را بيمه كند

2-  اگر خويش فرما هستيد بهترين بيمه بيمه مشاغل در سازمان تامين اجتماعي است و چون فرموديد كسي را نداريد بيمه 12 درصد با خدمات درماني براي شما مطلوب است ودرصورتي كه سنتان به 55 سال برسد و بخواهيد بازنشسته شويد به نسبت سنوات بيمه پردازي مستمري دريافت خواهيد كرد

3- درزمينه بيمه هاي خصوصي اكثرا تعهداتشان در يك حد است با اين حال  بيمه پاسارگاد از نظر تعهدات و ارائه خدمات ارجح تر است .