در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)

سلام

بهترین بیمه عمر در سال 97 کدام است ؟

2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

ما شرکت بیمه ای بد نداریم.

اما شرکت های بیمه از نظر پوشش های بیمه ای،سطح توانگری مالی،تعداد نمایندگان فروش حرفه ای و این قبیل اطلاعات با یکدیگر متفاوت هستن.

پیشنهاد میکنم قبل از هرگونه ثبت نام بیمه ای،نسبت به بالا بردن اطلاعات تون از مواردی که خدمت تون عرض کردم اقدام و سپس با پیدا نمودن نمایندگان متبحر بیمه ای که دارای اطلاعات کافی بوده و بیمه گذاران خود را بدرستی راهنمایی می نمایند،نسبت به ثبت نام بیمه نامه زندگی مد نظرتون اقدام نمایید.

در حال حاضر در میان شرکت های بیمه ای،بیمه پاسارگاد 6 سال متوالی هست که در رتبه اول سطح توانگری مالی بوده و از نظر تعداد نمایندگان فروش بیمه های عمر در ایران با بیش از 16،000 نماینده فروش در رتبه اول از این حیث می باشد.

در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان،لطفا" فرم زیر را پر بفرمایین تا در اسرع وقت با شما تماس بگیرم.
با تجدید احترام