در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده  دارای کد فرعی از یک شرکت حقوقی بیمه معلم به مدت سه سال میباشم. و حتی بیمه تامین اجتماعی هم تو این مدت از طرف آن شرکت برایم رد شده است. میخواستم بدونم آیا این سابقه کار برای اخذ کد کارگزاری  بعنوان سابقه کار بیمه ای قابل قبول میباشد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

 سوابق بیمه بعنوان سوابق اشتغال میباشد و برای اخذ کد کارگزاری بیمه باید ملاحظه گردد شرایط و دستورالعمل اخذ کد چگونه میباشد با مراجعه به بیمه مرکزی نسبت به شرایط اخذ کد کارگزاری اقدام نمایید