در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
ایا به اخراج نگهبان مجتهع پزشکی بدون قردادکه با ده ماه سابقه کار که تسویه حساب نموده بیمه بیکاری تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام در قانون بیمه بیکاری ماده ۶به افرادی بیمه بیکاری تعلق میگیرد که قبل از بیکار شدن حداقل ۶ماه سابقه داشته باشند ودوم اینکه از تاریخ اخراج ظرف یکماه به اداره کار شکایت نمایند اما متاسفانه تامین اجتماعی طبق بخشنامه داخلی اعلام نموده که حداقل یکسال سابقه باید داشته باشید اما میتوان از طریق پیگیری ودیوان ادعای خود را اثبات نمایید