در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ممنون از پاسخ شما

بنده با شخص زیان دیده به توافق رسیدم که مبلغی رو به ایشان پرداخت کنم و ایشان پیگیر شکایت و غیره نشود.

یک دست نویس و رسید  هم از ایشان گرفته ام مبنی بر این که ایشان تمامی ضرر و زیان رو از بنده دریافت نموده و در آینده ادعای خسارت نکند.

آیا همین رسید دستی کافی است یا باید دفترخانه هم برویم؟

نحوه
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

بهتره رضایت نامه در دفتراسناد رسمی تنظیم بشه و تمام مدارک حادثه رو هم ازشون دریافت کنید

در رضایت نامه قید کنید که از باب این سانحه حق مراجعه به هیچ مرجع قضایی و غیر قضایی و پزشکی قانونی و راهور رو هم  ندارند