در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

اگه میشه لطف کنید بگین دیه شکستگی زانو گذاشتن پلاتین زانو و پارگی رباط های زانو وشکستگی نازک نی پا و شکستگی مچ پا و بخیه خوردن پارگی 15 سانتی نسوج ساق پا جمعش چقدر میشه ممنون میشم

میخوام ببینم دیه من واقعا چقدر میشه آخه دیه شکستگی استخوان پا رو 4/5 درصد زدن
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

دیه پارگی رباط های خلفی و قدامی هرکدام ۸درصد و رباطهای جنبی هر دو ۸ درصد

شکستگی زانو ۸درصد در صورت التیام بدون عیب

دیه نازک نی ۸درصد درصورت التیام بدون عیب

دیه قوزک پا ۸درصد درصورت التیام بدون عیب

پارگی اگر یرای درمان باشد قضات ترتیب اثر نمیدهند مانند شکافتن پا برای نصب ابزار ارتوپدی

اگر در سانحه بوجود امده باشد

دامیه ۱درصد دیه کامل

موضحه ۱.۵درصد دیه کامل

برای تدقیق میزان دیه مطالعه گواهی پزشکی قانونی موثر است