در بیمه درمان تکمیلی توسط (870 امتیاز)
سلام یه چکاپ کامل داریم همین جوری برا سلامتی بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ همه هزینه را تقبل می کنه یا باید یه مقدارش رو هم خودمون بدیم؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

بیمه آتیه سازان حافظ سازمانی است که زیر نظر بیمه سلامت است و تابع مقررات بیمه مرکزی نیست.

از طرفی تعهدات این شرکت بسته به قرارداد گروهی که مجموعه شما با این شرکت منفعد کرده می تواند با دیگر بیمه شدگان این شرکت متفاوت باشد.

پس نمی توان بدون دسترسی به قرداد مذکور، راجع تحت پوشش بودن هزینه های درمانی و سقف تعهدات شرکت در قبال شما، نظری ارائه کرد.

از واحدهای رفاه کارکنان، پشتیبانی، تدارکات، مسئول خرید و ... می توانید جویا شوید.