در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام اگه کسی در شهری غیر از شهر ی که حقوق مستمری یا بازنشیتگی میگیرد میتواند زندگی کند ایا قانونی است  وایا باید به بینه اطلاع دهد یا خیر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر مستمری بگیر آقا باشد مشکل خاصی ندارد ولی اگر خانم باشد به خاطر اینکه هر ۶ماه یکبار میبایست به شعبه مراجعه نماید بهتر است اگر محل سکونت عوض شده پرونده رو هم به آنجا انتقال دهید اما درکل مشکل خاصی نمیباشد