در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید

بنده ۱۶سال پیش در خدمت سربازی در صفر مرزی قلاویزان بر اثر ثانحه ای از سمت چشم مجروح شدم و چشمم دید ندارد و مفاف شدم وتا حالا هیچ غرامتی دریافت نکردم سوالم این است که الان دنبال کارهایم افتادم و میخواهم ازبیمه غرامت بگیرم ایا دیه به چه صورت محاسبه می گردد آیا بیمه موظف است طبق سال ۹۶دیه صادر کند یا سال حادثه؟چون تا حالا چیزی از بیمه دریافت نکرده ام
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

جواب مثبت است. می توانید علیه ارگان نظامی که شما را به خدمت گرفته اقامه دعوی نمایید و به نسبت قصور و اشتباه آن ارگان و بر اساس نرخ روز به شما غرامت پرداخت خواهد شد.