در شرکت بیمه توسط (870 امتیاز)
همه می گویند بیمه ایران از نظر سطح توانگری مالی در رتبه پایین قرار دارد ولی در آمار های بیمه مرکزی بیمه ایران همیشه نخستین بیمه در پرداخت خسارت بوده است. وقتی پولی نیس چه جوری خسارت میده؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

نسبت بین دارایی ها به تعهدات را سطح توانگری می نامند. هر چه این نسبت بالاتر باشد به این معنی است که شرکت از توانایی بیشتری برای اجرای تعهداتش برخوردار است.

در این شکی نیست که شرکت بیمه ایران به دلیل قدمت، شهرت، گستردگی شبکه فروش، تعداد شعب و ... بخش قابل توجهی از پرتفوی کشور و بالتبع خسارت پرداختی به بیمه گذاران را متعلق به خود کرده است.

برخی از پرتفوهای پر ریسک نظیر بیمه شخص ثالث خودرو و درمان گروهی، اعمال نفوذ در ارزیابی های خسارت، رقابت های مکارانه، کلاهبرداری های نسبتا بالا از شرکت های بیمه می تواند سطح توانگریشان را تا سطح هشدار و ورشکستگی کاهش دهد.

اما در مورد شرکت بیمه ایران ورشکستگی مثل شرکت های بیمه دیگر نیست. از آنجایی که بخش قابل توجه بیمه گذاران نزد بیمه ایران بیمه شده اند، صنعت بیمه و مدیریت کلان کشور، خود را موظف می داند که از حقوق بخش قابل توجهی از مردم حمایت کند.

به همین دلیل است که با اعمال سیاست ها و حمایت های صنفی و مالی، سطح توانگری بیمه ایران را در حد مطلوبی قرار می دهد.

این کاهش سطح توانگری با اعمال مدیریت ریسک و سرمایگذاری قابل ترمیم است و جای نگرانی برای بیمه گذاران نیست.