در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
درموردبیمه عمر وببمه بازنشستگی
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با سلام و درود

دوست عزیز سوالتون کامل نیست اما بنده یه توضیحات اولیه خدمتتون عرض میکنم چنانچه کافی نبود بازهم درخدمتم

بیمه عمر وسرمایه گذاری در شرکت پارسیان 2حالت داره

بیمه عمر انفرادی و طرح خانواده

در بیمه عمر انفرادی همونطور که از اسمش پیداست برای یک نفره یعنی شخصی میتونه خودش رو یا یکی از بستگان رو بیمه کنه مثلاپدر برای بچه ش

اما طرح خانواده که برای افراد متاهل و مسئول در مقابل خانواده هست تا چهار نفر از اعضای خانواده رو پوشش میده

یعنی با پرداخت یک حق بیمه پدر و مادر و2 فرزند تحت پوشش قرار میگیرن و برای هر کدوم سرمایه های متفاوت و جداگانه میتونه اخذ بشه

سرمایه های بیمه به این صورت هستن:

سرمایه فوت به هر علت

سرمایه فوت به علت حادثه تا 3 برابر سرمایه فوت به هر علت

سرمایه امراض خاص تا 30درصد سرمایه فوت به هر علت شامل امراضی چون سکته مغزی، سکته قلبی، انواع سرطان، جراحی قلب باز

سرمایه نقص عضو به علت حادثه به تا مبلغ سرمایه فوت به هر علت

همچنین پوشش معافیت از پرداخت هم به این صورته که در بیمه های انفرادی در صورت ازکارافتادگی بیمه گذار معاف از پرداخت حق بیمه خواهد شد

و در بیمه های خانواده در صورت ازکار افتادگی یا فوت بیمه شده اول (پدر) بقیه اعضای خانواده معاف از پرداخت حق بیمه خواهند شد

و اما در بحث سود دهی سرمایه گذاری باید عرض کنم که پارسیان بالاترین میانگین سود رو پرداخت کرده یعنی 25%

که به ترتیب سالهای 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 به این صورت بوده 24% - 26% -26.5% - 26.7% - 24% و 23%

امیدوارم توضیحاتم براتون کامل و قابل فهم بوده باشه

اما در صورت سوالات بیشتر میتونید مجددا سوال بپرسید یا با دفترم تماس بگیرید

کیوان محمدزاده

کارشناس مدیریت بیمه