در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

شرایط بیمه بازنشستگی بیمه پارسیان
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

بیمه عمر پارسیان در حالت انفرادی و خانواده ارائه میشود

که خدمات مشابه دارند اما در خانواده با پرداخت یک حق بیمه تا 4 نفر اعضای خانواد پوشش داده میشوند

در بیمه انفرادی پوشش های زیر ارائه میشود

سرمایه فوت درصورت فوت به هر علت تا سقف 400 میلیون

سرمایه فوت درصورت فوت به علت حادثه تا 3 برابر و تا سقف 400 میلیون

سرمایه امراض خاص تا 30 % سرمایه فوت به هر علت و تا سقف 30 میلیون

سرمایه نقص عضو به اندازه سرمایه فوت به هر علت تا سقف 50 میلیون

پوشش معافیت از پرداخت بعلت از کارفتادگی

همچنین چند پوشش جدید ارائه شده اند که به این شرح هستند

پوشش اضافی پرداخت هزینه های پزشکی در صورت بروز حوادث که معادل 20% سرمایه فوت در اثر حادثه و تا سقف 400.000.000 ریال، بیمه شده را در برابر هزینه های پزشکی و بیمارستانی ناشی از بروز حوادث، تحت پوشش قرار می دهد.

 پوشش معافیت بیمه نامه از کل حق بیمه در صورت از کارافتادگی دائم و کامل بیمه شده، ناشی از حوادث یا بیماری، که بیمه نامه را از کل حق بیمه(هم بخش فنی و هم بخش سرمایه گذاری) معاف می دارد.

 پوشش پرداخت مقرری روزانه در صورت بستری شدن بیمه شده در بیمارستان به علت حادثه، که این پوشش رقمی معادل 5 در هزار سرمایه فوت در اثر حادثه را در صورت تحقق حادثه تحت پوشش و از چهارمین روز بستری شدن بیمه شده در بیمارستان، تا سقف 90 روز، در اختیار ایشان قرار می دهد.

 پوشش پرداخت مستمری به بیمه شدگان در صورت از کارافتادگی دائم و کامل ایشان ،که پرداخت مستمری به میزان حداکثر چهار برابر حق بیمه را برای مدت 12 سال و در صورت از کارافتادگی دائم و کامل بیمه شده، تضمین می نماید.

 پوشش پرداخت سرمایه بیکاری در صورت از کارافتادگی دائم و کامل بیمه شده که سرمایه ای معادل 70% سرمایه فوت در اثر حادثه را، تا سقف 1.000.000.000 ریال، در صورت از کار افتادگی دائم و کامل بیمه شده، در اختیار بیمه شده قرار می دهد.

در کنار این پوشش ها بنا به ماهیت بیمه عمر، بیمه گذار سالانه در سود شرکت مشارکت داده شده و سود مشارکت در منافع دریافت میکند

این سود در اندوخته بیمه شده اعمال و در هر سالی که تمایل به استفاده از منافع بیمه را داشته باشد برای وی محاسبه میشود

در بیمه عمر امکان وام در پایان سال دوم تا 90% اندوخته فراهم میشود

که بیمه شده در مدت قرار داد 2 بار امکان استفاده از این منافع را دارد و هر بار باز پرداخت میتواند تا 4 سال طول بکشد

سود این وام 4% مازاد بر سود فنی بوده و بدون ضامن و وثیقه است

از پایان سال دوم  تا سقف 50% و از پایان سال ششم تا سقف 90% اندوخته توسط بیمه گذار امکان برداشت دارد

در بیمه عمر طرح خانواده همه این شرایط برای تا 4 نفر اعضای خانواده قابل ارائه است و در صورت فوت مقدم بیمه شده اول(پدر خانواده ) یا از کارافتادگی وی سایر اعضای خانواده معاف از ادامه پرداخت اقساط خواهند شد و شرایط بیمه نامه به حال  قوت خود ادامه خواهد داشت

بیمه پارسیان در سالهای 88 الی 93 به ترتیب سودهای مشارکت در منافع را با ارقام 24%، 26%، 26.5% 26.7%، 24%، 23% پرداخت کرده که به صورت میانگین بالاترین میانگین سود قطعی را در بین شرکتهای بیمه ای پرداخت کرده است.