در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

در سال ۹۴ تصادف کردم و در سال ۹۵ دادگاه چندین درصد دیه اعلام کرد. بعد به رای اعتراض شد. و دادگاه تجدید نظر در سال ۹۶ رای صادر کرد و چند درصد اضافه کرد.

حال با مراجعه به بیمه جهت دریافت دیه. بیمه اعلام کرده که مقداری را به نرخ ۹۵ و مقداری را به نرخ ۹۶ محاسبه می کند. سوال من این بود که آیا نباید کل دیه را به سال ۹۶ محاسبه کند؟؟؟؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

یوم الاَدا بودن دیه هم شرعا و هم قانونا مورد تائید مراجع قضایی است .

اگه بیمه گر از ایفای تعهدات خود امتناع میکند درخواست کنید کتبا این مطلب را به شما اعلام کند