در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

 اگر در هنگام صدور تخفیفات ثالث یک سال کمتر توسط بیمه گر وارد شود.چ عواقبی متوجه بیمه گر و شخصی ک صادر کرده و چه عواقبی متوجه دارنده بیمه در هنگام دریافت خسارت میشود؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... اعمال تخفیف کمتر از میزان واقعی در زمان صدور موجب پرداخت حق بیمه ی بیشتری توسط بیمه گذار شده و درصورتیکه طرفین متوجه این اشنباه نشوند ممکن است تا چندسال آینده نیز موجب پرداخت بیشتر حق بیمه شود. لذا چنانچه بیمه گر یا نماینده مربوطه و یا بیمه گذار متوجه این اشتباه شوند بلافاصله باید نسبت به صدور الحاقیه ی برگشتی حق بیمه بابت افزایش میزان تخفیفات اقدام کنند.
ضمناً اینوع اشتباه در صورت بروز خسارت تاثیری در میزان خسارت نخواهد داشت.