در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (170 امتیاز)
با سلام

خواستم ببینم پاداش و عیدی با هم فرق دارند یا یکی هستند؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

عیدی مبلغیست که از سوی دولت مصوب میشود و کارکنان و کارمندان مستخدم نهادهای دولتی و غیر دولتی و کارگران و بازنشستگان لشگری و کشوری تماما از این مبلغ بهره مند میگردندو میزان حداقل و حداکثر برای ان تعیین میشود

پاداش  در تمام واحدهایی که به تولید پول اشتغال دارند در انتهای سال بین کارکنان و کارگران و کارمندان تعلق میگیرد