در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

 من ۲۴سال هست که دریک شرکت مشغول به کار هستم بنا به دلایلی ۲ماه از کار تعلیق شدم بعداز ۲ماه برگشتم سر کار. ولی بابت ۲ماه تعلیق هیچ چیزی( بن کارگری حقوق عیدی سنوات) به من ندادن درصورتی که خوده  شرکت تعلیق کرده بود حالا میخواستم بدانم این کار شرکت قانونی هست
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
در صورتی که تعلیق از طرف کارفرما و بدون عذر موجه و قانونی صورت گرفته باشد ، ایام تعلیق بایستی جزو روزهای کارکرد محسوب شود.