در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
اگر شخصی در بیمه روستایی بیمه شده باشد و به مدت چند ماه  نیز در یک شرکت پیمانکاری مشغول بکار شود و شرکت برای شخص لیست بیمه ارسال کند دچار مشکل میشود یا خیر؟ آیا باید شماره بیمه شخص مورد نظر چه در بیمه روستایی چه در بیمه تامین اجتماعی یکی باشد ؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام خیر مشکل خاصی بوجود نمیاورد اما اگر یک زمانی درخواست انتقال از روستایی به تامین اجتماعی دهید آن زمانی که هر دوجا بیمه پرداخت کرده اید نمیتوانید انتقال دهید