در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام ما تا حالا شرکتمون رسیدگی بیمه‌نشده ۲ روز پیش یه سری برگه دادن که ما پرکنیم

سوال اول ایا طبق بخشنامه جدید فقط مجاز به رسیدگی اخرین دفاتر یعنی سال مالی ۹۵ هستن؟

 دوم اینکه چیکار کنم الان که بتونم جرایم رو کم کنم؟ کلی فاکتور خدماتی دارم و عضو شورای عالی انفورماتیک هم نیستیم
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
بلی درحال حاضراستخراج حسابرسی بک ساله شده .درحالت عادی .ولی سازمان میتوانددرچندمواردهنوزهم ۱۰ساله انجام دهدازجمله شرکتهای منحله و........الان نمی توان اسنادروتغییردادچون چنانچه مخدوش باشه حسابرسی انجام نمیشه .ضمنااجازه بیش ازیکسال وحسابرسان ندهید.